top of page

Historie

 

Meteor er oprindeligt etableret af Ole Povlsen i 1981, og beskæftigede dengang 4 engagerede medarbejdere. Ole Povlsen har arbejdet med pejse siden 1973. Inden Ole startede som selvstændig, konstruerede han blandt andet pejseindsatsen ’Meteor’.Da han efterfølgende etablerede sin egen virksomhed, var det nærliggende, at opkalde virksomheden, Meteor, efter pejsen.

 

Virksomheden er i dag et familieforetagende, hvor René Junker Povlsen er primus motor. Familieværdierne har for René Junker Povlsen altid været en vigtig faktor, og disse værdier og traditioner er stadig at finde i virksomheden.

 

I dag beskæftiger Meteor mere end 30 medarbejdere indenfor produktion af pejseindsatse, og virksomheden producerer i dag mere end halvdelen af alle de pejseindsatse, der sælges i Danmark. 

 

De seneste år er virksomheden adskillige gange blevet kåret som ’Gazelle virksomhed’ af Børsen.

 

 

 

Vision

 

Vores vision er at skabe pejseindsatse, der forener effektivitet med kvalitet og et tidssvarende design, altid med miljøet i focus. Hos Meteor ønsker vi, at føre et produktsortiment i et tidløst og klassisk design, der modsvarer kundernes behov og krav til både kvalitet og design.

 

 

Adm. direktør 

René Junker Povlsen

bottom of page