Karin og Jesper's historie.

Åben pejs i vores nye hus

 

Vi købte et hus fra 1972, hvori der var en opmuret åben pejs. Vi ville undersøge om man kunne gøre noget ved pejsen, da de tidligere ejere havde en meget høj varmeregning.

 

Vi talte med nogle af vores venner, som anbefalede den lokale pejsebutik, hvor de havde købt deres Meteor pejseindsats. De havde haft en rigtig god oplevelse og følte sig trygge hele vejen igennem forløbet. 

 

Vi kørte ned til den lokale pejsebutik, hvor vi fortalte om vores ønsker og behov. Under vores besøg blev det hurtigt aftalt, at de ville komme hjem til os for at se på hvilken pejseindsats, som ville opfylde vores behov og ønsker. 

 

Besøg af den lokale pejsekonsulent

 

Dagen efter kom han ud til os og kiggede på vores eksisterende muret pejs. Han anbefalede en Jupiter 550 XL med en tilpasset ramme, som ville kunne passe 100 % ind i det oprindelige pejsehul.
 

Vi spurgte ham, om pejseindsatsen kunne afgive varme, når den sad i pejsehullet - og svaret var et klart ja!  Den kunne afgive 5-11 kW, hvilket svarer til 50-132 m², hvilket var vores behov.  

 

Han anbefalede også, at vi skulle have en stålforing i vores skorsten for at få det bedste træk i skorstenen og for at få en optimal forbrænding – både ved optænding og ved generel brug af 

pejseindsatsen. 

 

Efter vi har fået installeret vores Meteor pejseindsats, og vi nu har fyret i 3 uger, så må vi erkende, at det er den bedste investering længe. Vi nyder virkelig den varme, som den afgiver og det smukke flammebillede!

 

Oprindelig åben pejs.

Jupiter 550 XL, som er tilpasset med 100 mm i bredden. 

OM METEOR

 

Se her hvis du vil vide mere om Meteors historie og vision

METEOR OG MILØET

 

Se hvor stærke Meteor

er i forhold til miljøet.

 

KATALOGER

 

Hvis du ønsker at vide mere om Meteors produkter så se vores katalog her.

KONTAKT OS

 

Meteor A/S

Drejervej 1

7451 Sunds