Karin og Jesper's historie.

Åben pejs i vores nye hus

”Vi købte et hus fra 1972, hvori der var en opmuret åben pejs. Vi undersøgte, om man kunne gøre noget ved pejsen, da de tidligere ejere havde en meget høj varmeregning.

 

Vi talte med nogle af vores venner, som anbefalede den lokale pejsebutik, hvor de havde købt deres Meteor pejseindsats. De havde haft en rigtig god oplevelse og følte sig trygge og godt rådgivet hele vejen igennem forløbet.

 

Vi besøgte den lokale pejsebutik, hvor vi fortalte om vores ønsker og behov. Der blev hurtigt aftalt, at konsulenten ville kommer hjem til os og se på hvilken pejseindsats, som ville opfylde vores behov
og ønsker.

 

Dagen efter kom han ud til os og kiggede på den eksisterende pejs. Han anbefalede en Jupiter 550 XL med en tilpasset ramme.

 

Vi spurgte ham, om pejseindsatsen kunne afgive varme, når den sidder inde i pejsehullet, og hertil svarede han klart ja.

 

Den kan afgive 5-10 kW, som svarer til 50-132 m2, hvilket var vores behov.

 

Konsulenten anbefalede os en stålforing i skorstenen, for at få det bedste træk i skorstenen, samt for at få en optimal forbrænding, både ved optænding og ved generel brug af pejseindsatsen.

 

Efter vi har fået installeret vores Meteor pejseindsats, må vi erkende, at det er den bedste investering længe. Vi nyder virkelig den varme, som den afgiver og det smukke flammebillede.”

 

Oprindelig åben pejs.

Jupiter 550 XL, som er tilpasset med 100 mm i bredden. 

OM METEOR

 

Se her hvis du vil vide mere om Meteors historie og vision

METEOR OG MILØET

 

Se hvor stærke Meteor

er i forhold til miljøet.

 

KATALOGER

 

Hvis du ønsker at vide mere om Meteors produkter så se vores katalog her.

KONTAKT OS

 

Meteor A/S

Drejervej 1

7451 Sunds